ISBN 978-82-92556-12-2

 

 

 

 

Posen med perlene

Et eventyr i ord og bilder

Eventyret ”Posen med perlene” er den fjerde bok i serien ”Eventyr og fortellinger”.

Boken handler ikke bare om viktigheten av å kunne tilgi, men også om følgene av mangel på empati og kjærlighet i oppveksten

 Det er bare i en kjærlighetsfull vekselvirkning at et menneske har mulighet til å oppdage sin egen dybde. Når det mister den, kjenner det behov for noe, men vet ikke hva det er det savner.Alt kjennes bare så uendelig tomt og meningsløst. Det er først når kjærligheten vekkes til live i et menneske, at det begynner litt etter litt å elske, bry seg og ta hånd om seg selv, bli det ekte autentiske menneske det var ment å være.

Et menneske som ikke klarer å la være å skyldbelegge andre personer for det de har påført ham av smerte og lidelse, vil oppleve at disse fortsetter å spise av hans overskudd, av hans energi. Derfor er det viktig å kunne tilgi, sette sine fiender fri, velsigne deres vei og la dem gå. Da spiser de ikke lenger av reservene og man gir seg selv muligheten til å bli et fritt menneske.

Boken er illustrert med 4 nydelige akvarell-trykk. Bildene er akvareller, malt i «stråleteknikk» hvor utallige tynne, gjennomsiktige lag med akvarell-farge er lagt opp på hverandre.

Kunstneren sier: «Jeg ønsker å berøre mine medmennesker med det jeg maler og skriver. Derfor er min kunst alltid knyttet til mitt eget liv».

 

Format:  12 x 18 cm,  33 sider, innbundet i stiv perm.

 

Også som lydbok

Boken kan også bestilles som lydbok på CD - lest av forfatteren.

Bok og CD kan bestilles samlet eller hver for seg, via epost til

Priser: bok  kr. 150, CD kr. 70   (+ porto)                                    

 

Tilbake