ISBN 978-82-92556-08-5

 

 

 

 

 

 

 

Den spisse nålen

Et eventyr i ord og bilder

Manipulerende mennesker er noe vi alle møter i vår hverdag. Manipulering handler om å ville ha full kontroll. Manipulerende mennesker har mye aggresjon i seg. De skjuler den, men får utløp for den via manipulerende hersketeknikker. Manipulerende mennesker vil ALLTID forsøke å vinne over deg. Blir de avvæpnet skifter de bare taktikk.

Mobbing og manipulering er to sider av samme sak. De som mobber eller manipulerer er avhengig av «muliggjørerne» - de som gjør mobbing eller manipulering mulig. Uten aktiv eller passiv hjelp fra «muliggjørerne», mislykkes mobbing og manipulering.  Det er ikke bare den som manipulerer som har et ansvar. "Muliggjørerne" bærer også sin del av ansvaret.

"Den Spisse Nålen" er et humoristisk eventyr med et alvorlig tema. Eventyret ble skrevet i 2011. Det er 2. bok i serien «Eventyr og Fortellinger» av samme forfatter.

Eventyret er arketypisk og derfor allmenmenneskelig. Arketypiske motiver og skikkelser finnes i de fleste eventyr. Psykoanalytikeren Carl Gustav Jung bruker begrepet arketypisk om enkelte felles nedarvede mønstre og bilder i det ubevisste sjeleliv.

Boken er illustrert med 4 nydelige akvarell-trykk. Bildene er akvareller malt i stråleteknikk hvor utallige tynne gjennomsiktige lag med akvarellfarge er lagt opp på hverandre.

Kunstneren sier: «Jeg ønsker å berøre mine medmennesker med det jeg maler og skriver. Derfor er min kunst alltid knyttet til mitt eget liv».

Format:  12 x 18 cm, 36 sider, innbundet i stiv perm.

Også som lydbok

Boken kan også bestilles som lydbok på CD - lest av forfatteren.

Bok og CD kan bestilles samlet eller hver for seg, via epost til

Priser: bok  kr. 150, CD kr. 70   (+ porto)                                    

 

Tilbake