ISBN 978-82-92556-09-2

 

Det kom ei jente gående

Et eventyr i ord og bilder

Eventyret «Det kom ei jente gående» handler ikke bare om familiehemmeligheter men også om kjærlighetsløshet. I eventyret går begge deler i arv fra generasjon til generasjon fordi foreldregenerasjonene ikke tar et oppgjør med seg selv.

Eventyret er arketypisk og derfor allmenmenneskelig. Arketypiske motiver og skikkelser finnes i de fleste eventyr. Psykoanalytikeren Carl Gustav Jung bruker begrepet arketypisk om enkelte felles nedarvede mønstre og bilder i det ubevisste sjeleliv

Eventyret «Det kom ei jente gående» ble skrevet i 2011. Det er 3. bok i serien «Eventyr og fortellinger» av samme forfatter.

Boken er illustrert med 4 nydelige akvarell-trykk. Bildene er akvareller, malt i «stråleteknikk» hvor utallige tynne, gjennomsiktige lag med akvarell-farge er lagt opp på hverandre.

Kunstneren sier: «Jeg ønsker å berøre mine medmennesker med det jeg maler og skriver. Derfor er min kunst alltid knyttet til mitt eget liv».

 

Format:  12 x 18 cm,  33 sider, innbundet i stiv perm.

Tilbakemeldingen fra en leser:

Jeg har endelig hørt eventyret "Det kom ei jente gående" og vil bare si at jeg er veldig imponert og synes det er et utrolig godt skrevet. Jeg husker at du alltid var utrolig god til å forme musikken og jeg synes jeg kjenner igjen akkurat den samme evnen i språket og hvordan hele eventyret henger sammen. Det samme gjelder måten du forteller på, du er krystallklar og treffer de gode poengene med den "rette" temperaturen, gjennomgående.
Jeg håper du fortsetter å skrive. Jeg vil også være interessert i å høre de 2 andre eventyrene du har skrevet tidligere. Ikke la deg distrahere av noe, bare fortsett å skriv!

 

 

 

 

 

 

Også som lydbok

Boken kan også bestilles som lydbok på CD - lest av forfatteren.

Bok og CD kan bestilles samlet eller hver for seg, via epost til

Priser: bok  kr. 150, CD kr. 70   (+ porto)                                    

 

Tilbake