Syng med oss! Hefte 2

kr. 180,-

 

Heftet egner seg godt til undervisning for alle instrumenter og i korsammenheng. Til alle  stykker i heftet er det laget akkompagnement, som læreren eller en viderekommen elev kan spille sammen med eleven.

 

Første heftet i serien, 'Syng med oss!' Hefte 1, presenterer hovedsakelig tekster og melodier til stykkene fra Suzuki repertoaret i Piano Volume 1. Sangene der er ikke så godt kjent blant norske barn.  I 'Syng med oss!' Hefte 2, har forfatteren laget og samlet tekster til 'norske' eller nordiske  melodier som norske barn kjenner bedre.

 

For piano og strykeinstrumenter kan stykkene benyttes som notert i heftet. For transponerende blåseinstrumenter bør stykkene transponeres i en passende toneart, men tekstene er selvsagt like aktuelle.

 

Mange av stykkene i heftet er kjente melodier. Andre er ikke fullt så kjente. En stor del av melodiene er folketoner. Her i Norge har vi en enorm folketoneskatt. Jeg har bl.a. valgt tre folketoner fra Op. 17 av Grieg. Det gir barna i tillegg en mulighet til å bli kjent med Griegs toneverden.
 

Heftet er i A4 format og har 41 sider.

 

Heftet er omtalt i Musikkpedagogen 4/2007,


les omtalen her ...


Tilbake